Yasak Dizisi Oyuncusu Burak Yamantürk Kimdir ?


Yasak Dizisi Oyuncusu Burak Yamantürk Kimdir ?


Yasak Dizisi Oyuncusu Burak Yamantürk Kimdir ,Yasak Dizisi Oyuncusu Burak Yamantürk Biyografisi ,Yasak Dizisi Oyuncusu Burak Yamantürk Resimleri,Yasak Dizisi Oyuncusu Burak Yamantürk Hayatı,Yasak Dizisi Oyuncusu Burak Yamantürk Rol Aldığı Yapımlar,Yasak Dizisi Oyuncusu Burak Yamantürk Wikipedia

ATV kanalının yeni dizisi "Yasak" yakında başlıyor.Yasak Dizisi oyuncu kadrosu yavaş yavaş şekillenmeye başladı.Bu oyunculardan birisi de Burak Yamantürk.Yasak İzleyicinin dizide "Nejat" karakteri olarak izleyeceği Burak Yamantürk aynı zamanda Calibe'nin sevgilisi ve teyze çocuğudur.Dizinin isminin Yasak neden olduğunu bilmiyoruz ama entrikaların ve yasak ilişkilerin olduğu bir dönemin anlatılacağı kesin.

Yasak oyuncu kadrosu içerisinde yer bulan ve Yasak Son Bölümde Nejat karakteri ile izleyeceğimiz Burak Yamantürk dizinin 3 ana karakterinden birisi.Şimdi sizler için Burak Yamantürk için hazırlamış olduğumuz kısa bir biyografiyi sunuyoruz.


Yasak İzle Fan Sitesi

Oyuncu, İstanbul Üniversitesi Su altı Teknolojisi Bölümünden mezun olduktan sonra, Mimar Sinan Üniversitesi Modern Dans Bölümü’ne devam etmiş ve mezun olmuştır. Burak Yamantürk’ün ilk sinema ve oyunculuk deneyimi, Levent Semerci’nin Ayhan Hanım adlı filmidir. Oyuncu, Mehmet Alantuğ’un başrol oynadığı Kanal D dizisi Veda’da, İttihatçi Kemal rolü ile dikkatleri üzerinde toplamıştır. veda dizisinden Burak Yamantürk Kimdir?Veda Dizisinin; reyting nedeniyle beklenmedik şekilde sonlandırılmasından sonra, Tatar Ramazan dizisi kadrosuna katılan Burak Yamantürk’ün, ikinci dizi deneyimi Tatar Ramazan olmuştur. Burak Yamantürk oyunculuğun yanında İstanbul Opera ve Balesi Modern Dans Topluluğu’nun üyesidir.

Share this article :

1 yorum:


  1. Su Altı Teknolojisi taban puanları 2020 açıklandı. Resmi veriler ışığında önlisans için hazırladığımız Su Altı Teknolojisi başarı sıralaması 2019 ‘da ayrıca iki yıllık Su Altı Teknolojisi bölümü hakkında bilgi vermeye çalışmaktayız. Bunun yanında kontenjanlara da yer veriliyor. https://yksdestek.com/su-alti-teknolojisi-2-yillik-taban-puanlari/

    YanıtlaSil

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. Yasak Dizisi izle, Yasak Son Bölüm Tek Parça izle,Yasak izle,Yasak - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger