Home » , , , , , , » Yasak Dizisi Oyuncusu Deniz Çakır Kimdir ?

Yasak Dizisi Oyuncusu Deniz Çakır Kimdir ?

Yasak Dizisi Oyuncusu Deniz Çakır Kimdir ? 


Yasak Dizisi Oyuncusu Deniz Çakır Kimdir ,Yasak Dizisi Oyuncusu Deniz Çakır Biyografisi ,Yasak Dizisi Oyuncusu Deniz Çakır Resimleri,Yasak Dizisi Oyuncusu Deniz Çakır Hayatı,Yasak Dizisi Oyuncusu Deniz Çakır Rol Aldığı Yapımlar,Yasak Dizisi Oyuncusu Deniz Çakır Wikipedia

Heyecanla beklenen yapımlardan birisi olan"Yasak" çok yakında başlayacak.Bizler Yasak izle Fan Sitesi olarak Yasak Dizisi Oyuncusu Kadrosu hakkında sizlere bilgi vermeyi sürdürüyoruz.Yasak Oyuncuları içerisinde kendine başrol bulan isimlerin başında şüphesiz Deniz Çakır geliyor.Asıl ismini daha önce"Yaprak Dökümü " adlı dizde oynadığı kötü kadın rolü ile ünlenen güzel ve başarılı oyuncu Deniz Çakır bundan böyle Yasak Dizisi Oyuncuları içerisinde "Calibe" karakteri ile yer bulacak.


Calibe(Deniz Çakır) Dizide gözü hep yükseklerde olan ama gönlünü teyzesinin oğlu olan Nejat'a kaptırmış genç güzel ve herkesin gözünün üstünde olduğu bir kadındır.Herkesin karşı çıktı bu ilişki onu bir hayli zorlayacaktır.şehri terk etme noktasına bile gelen aşıklar belkide dizimizin ismi olan "Yasak" adını almasının bir nedeni olabilir. Sai Bey  ona aşıktır ve onu istemektedir.Bakalım Yasak Son Bölüm'de bu serüvenin sonu nasıl ilerleyecek.

Şimdi Yasak Dizisi Oyuncusu Deniz Çakır (Calibe ) hakkında biraz bilgi sunmak istiyoruz.

Yasak Oyuncusu Deniz Çakır Kimdir ?

Yasak Oyuncusu Deniz Çakır biyografisi 

Deniz Çakır 31 Aralık 1983 doğumludur. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Ankara’ da yaşayan Deniz Çakır mezun olduktan sonra İstanbul’ a yerleşti.
Konservatuvardan mezun olmadan önce Ankara Radyosu’nda radyo tiyatrosu yaptı ve radyo reklamı seslendirdi.
İlk televizyon deneyimi olan “Kadın İsterse” deki Alev rolüyle tanındı. Ama asıl çıkışını Yaprak Dökümü adlı dizideki Ferhunde karakteriyle yapmıştır.

Yasak Oyuncusu Deniz Çakır Filmografi 
2004 Kadın İsterse (Alev)
2005 İki arada aşk (Gizem)
2005 İşte Benim (Funda)
2006 Yaprak Dökümü (Ferhunde)











Share this article :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. Yasak Dizisi izle, Yasak Son Bölüm Tek Parça izle,Yasak izle,Yasak - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger