Home » , , , » Deniz Çakır Rolünü Çok Sevdi

Deniz Çakır Rolünü Çok Sevdi

Deniz Çakır, “Muhteşem Yüzyıl”dan sonra yine bir dönem dizisiyle seyirci karşısına çıktı. Ünlü oyuncu, hikâyesi Osmanlı’nın son yıllarında geçen “Yasak” dizisinde başrolü üstlendi.


''Yasak'' dizisinde 'Calibe' karakterini canlandıran Çakır; “Calibe, çocuk gibi. Duygularıyla hareket ediyor. O yüzden de çok cesur. Beni en çok cezbeden, onun bu yönü oldu. Her dönemin kadını çünkü; her dönemde geçerli bir duyguya sahip; aşk. Aşık olmuş, terk edildiğini düşünmüş ve hayatını yeniden şekillendirmeye çalışırken bu kez onu çok seven biriyle olmayı tercih etmiş. Çok bizden biri aslında. Calibe’yle her yerde karşılaşabiliriz."
 
''Muhteşem Yüzyıl''dan sonra yine bir Osmanlı dizisinde izleyicinin karşısına çıkan Deniz Çakır, dönem dizilerine karşı çok ilgili.
 
Çakır; "Zaten kıyısından köşesinden meraklıydım. Tabii ki işler sayesinde bilgim de arttı. Role hazırlanmak için dönemi araştırmam gerekti. Çok keyifli böyle işlerde çalışmak. Bir kere her zaman denk gelmez. Bir de bu dönemin dertlerinden, gerçekçiliğinden uzaklaşıyorsunuz. O yüzden oyuncu olduğum için çok şanslı hissediyorum kendimi." diye konuştu.
Share this article :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. Yasak Dizisi izle, Yasak Son Bölüm Tek Parça izle,Yasak izle,Yasak - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger